top of page

HällestadGruppen köpte KlippanCentrum Fastighets AB

Glädjande nyheter - förvärv

Lördagen den 1: a september stod det klart. Vi på HällestadGruppen förvärvar KlippanCentrum Fastighets AB som i sin tur äger fastigheterna Åby 2, Kronan 9, Lejonet 12, Uttern 7–9, totalt ca 12 000m2.

Vi tackar för förtroendet! Och ser fram emot att driva ett så fint och välskött företag som Klippancentrum Fastighets AB. Det ligger i vårt intresse att göra vårt yttersta för att alla ska trivas. Såväl hyresgäster som anställda.

Kort om fastigheterna

Fastigheterna är belägna i KlippanCentrum och erbjuder affärslokaler, kontor och lägenheter. Vi kommer även i fortsättningen att förvalta våra fastigheter själva för att kunna hålla en bra och nära kontakt med våra hyresgäster. Vi vill att våra hyresgäster skall uppleva trygghet, glädje och trivsel. Gällande nuvarande hemsida samt nuvarande rutiner, kommer allt i stort att vara desamma. Läs mer om fastigheten på http://www.klippancentrum.se

Vänligen,

Vi på HällestadGruppen


bottom of page