Föreningsgatan 217

261 51 Landskrona

+46 42 300 80 10

  • Facebook Social Icon
Skicka meddelande 

© 2017 by HällestadGruppen

Klippans Centrum

Yta 3500 kvm

Om område Klippan har en egen järnvägsstation med tågförbindelser med Pågatåg både till Helsingborg och via Hässleholm till Kristianstad. Det finns även bussförbindelser till Ängelholm och till Ljungbyhed-Stehag

I Klippan finns en lång företagstradition med ca1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel, papper, trä och plast.

Om fastigheten Fastigheten byggdes på 80-talet och var i sig i skapligt skick när Hällestadsgruppen tog över. Här var det istället mjuka värden som behövdes göras vid. Bland annat har trapphusen renoverats och målats om. Uppehållsrummet har fräschats upp med nya, moderna möbler. För att öka trivseln för hyresgästerna har vi installerat ett supersnabbt trådlöst Wi-Fi (1TB/1TB) som täcker hela fastigheten. Mindre detaljrenoveringar som ommålning av dörrar och garageportar har också utförts.

Hyresgäster bland annat Capio (vårdcentral), Jordbruksverket (veterinärstation), Feel Good (företagshälsovård), BDO (revisorer) och Adapt media (tryckeri/mediebyrå)

Vårt mål framöver är att fortsätta förfina fastigheten så att huset fortsatt blir Klippans modernaste och attraktivaste kontors- och ett hälsocenter.

Insatser som byte av tak och ventilationssystem ingår också i utvecklingsprojektet.