top of page

Our Portfolio

Vi arbetar med förädling av kommersiella och kulturhistoriska fastigheter i Skåne-regionen.

Med miljöanpassad teknik, klara kostnadseffektiva strategier och ett stort socialt ansvar förvandlar vi gamla byggnader till moderna, klimatsmarta boende- och arbetsmiljöer. 

Hos oss finns den spjutspetskompetens som krävs för att leverera den bästa lösningen. Vi arbetar i nära samarbete med kommuner och företag för att varje utvecklingsprojekt ska nå högstastandard och ha en hållbar positiv effekt på ortens infrastruktur. 

 

Vårt mål är att skapa attraktiva och trivsamma fastigheter, oavsett om det gäller bostadsrätter eller samhällsfastigheter. Det lyckas vi med genom att sätta våra kunders behov i centrum.

 

Vi ser till så att resultatet blir precis så som du förväntat dig, eller ännu bättre.

01

Weibullsholm

Om fastigheten Weibullsholm är en av Landskronas mest anrika byggnader med en yta på ca 2300 kvm.

02

Landskrona gamla tågstation

Stationen i centrum byggdes av Landskrona-Eslövs Järnvägsaktiebolag i samband med järnvägen mot Eslöv. Stationshuset ritades av Claes Adelsköld och invigdes 1865.

03

KlippanCentrum
 

Fastigheten är belägen mitt i centrala Klippan med en fantastisk utsikt över söderåsen. Flertalet av lägenheterna har balkong och utsikt från loftgång i flera vädersträck. Det finns två entréer med hiss.

04

Klippan Hjälmen

Ursprungligen i skapligt skick men i behov av en större renovering.

 

Trapphus, dörrar och garageportar har fräschats upp och målats om, uppehållsrummet har renoverats och fått en helt ny interiör och trådlöst WiFi har installerats som täcker hela fastigheten.

05

Bjuvs Centrum

Bjuv ligger 15-20 minuters bilfärd från Helsingborg, 15 minuter från närmaste på/avfart längs E6:an och 10 minuter från närmaste på/avfart längs E4:an.

Vår mål är nu att vidareutveckla miljöerna kring husen så att Bjuvs invånare kan få ett levande och attraktivt torg

- Name, Title
“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them more likely to trust you.”  
bottom of page