Screenshot (147).png

WEIBULLSHOLM

LANDSKRONA 

Weibullsholm är en av Landskronas mest anrika byggnader med en yta på ca 2300 kvm. Fastigheten byggdes på slutet av 1800-talet

åby-2_19.jpg

KLIPPANCENTRUM

Byggdes i slutet av 60-talet och var då Klippans stolthet. Fastigheten är belägen mitt i centrala Klippan med en fantastisk utsikt över söderåsen.  

BJUV CENTRUM

Bjuvs Centrum är ett kringbyggt torg fullt av olika verksamheter såsom Vårdcentral; BVC, Tandläkare, Gym, Mötesplats för äldre, restauranger frisörer och ett flertal andra kommunala och privata verksamheter.

410.JPG

GAMLA SATIONEN

LANDSKRONA

Stationen invigdes 1865 och ritades av arkitekt Claes Adelsköld för Landskrona-Eslövs Järnvägsaktiebolag. 2013 köptes stationen av HallestadGruppen och renoverades till kontorshotell

lejonet-12.jpg

KLIPPAN LEJONET

Lokalen har tidigare varit för skolverksamhet. Charmig lokal på Storgatan 47, mittemot polishuset. Hörn läge, med bra parkerings möjlighet.  

BJUV ELEFANTEN-2

Fastigheten ligger 15-20 minuters bilfärd från Helsingborg, 15 minuter från närmaste på/avfart längs E6:an och 10 minuter från närmaste på/avfart längs E4:an.

30.JPG

KLIPPAN

HJÄLMEN

Klippans modernaste och attraktivaste kontors- och ett hälsocenter.

Hyresgäster bland annat Capio (vårdcentral), Jordbruksverket, Feel Good och Adapt media

 

HELSINBORG ADOLFSBERG

Adolfsberg är en stadsdel i Helsingborg, som statistiskt även innefattar bostadsområdena Ragnvalla och Västergård. I centrum finns bland annat en livsmedelsaffär, pizzeria, träffpunkt. 

Föreningsgatan 217

261 51 Landskrona

+46 42 300 80 10

  • Facebook Social Icon
Skicka meddelande 

© 2017 by HällestadGruppen