Klippan Hjälmen

Yta 3500 kvm

Om område Klippan har en egen järnvägsstation med tågförbindelser med Pågatåg både till Helsingborg och via Hässleholm till Kristianstad. Det finns även bussförbindelser till Ängelholm och till Ljungbyhed-Stehag

I Klippan finns en lång företags tradition med ca 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel, papper, trä och plast.

Om fastigheten Fastigheten byggdes på 80-talet och var i sig i skapligt skick när HällestadsGruppen tog över. Här var främst de mjuka värden som behövdes göras vid. Bland annat har trapphusen renoverats och målats om, taken bytts ut, miljöhuset uppgraderats och vårdcentralen har fått sig ett rejält facelift. Vidare så har uppehållsrummet fräschats upp med nya, moderna möbler. För att öka trivseln för hyresgästerna har vi installerat ett supersnabbt trådlöst Wi-Fi (1TB/1TB) som täcker hela fastigheten. Mindre detalj renoveringar som målning av dörrar och garageportar har också utförts.

Hyresgäster bland annat Capio (vårdcentral), Jordbruksverket (veterinärstation), BDO (revisorer) och Adapt media (tryckeri/mediebyrå) och ett 20-tal andra företag sitter representerade i huset.

Vårt mål framöver är att fortsätta förfina fastigheten så att huset fortsatt blir Klippans modernaste och attraktivaste kontors- och ett hälsocenter.

Insatser ladd stolpar och olika miljösatsningar ingår också i husets framtida plan.

 

Föreningsgatan 217

261 51 Landskrona

+46 42 300 80 10

  • Facebook Social Icon
Skicka meddelande 

© 2017 by HällestadGruppen